728×90 – glava
728×90 – glava

V Mariboru prometna nesreča s pobegom

Maribor

Policisti PU Maribor so zabeležili 22 kaznivih dejanj in devet kršitev javnega reda in miru, tri osebe so pridržali. V Mariboru je neznani storilec ukradel motorno kolo, znamke MZ, registrskih številk SG-LB05, prav tako je v Mariboru neznani storilec skušal izvesti roparko tatvino, oškodovanki je namreč hotel vzeti torbico in jo pri tem podrl na tla. Storilec je bil po hitri akciji policistov prijet. Zgodilo se je še 17 prometnih nesreč, tri z lahko telesno poškodbo, ostale pa z materialno škodo. 

Radarsko kontrolo bodo danes opravljali na območju Podlehnika, Maribora in Ptuja

Poziv javnosti

Včeraj se je okrog 11.20 ure na glavni cesti v naselju Trgovišče pri hišni številki 13 zgodila prometna nesreča med neznano voznico osebnega avtomobila znamke Škoda, bele barve in peško. Voznica je na prehodu za pešce trčila v peško in s kraja odpeljala v smeri Ormoža.

Za razjasnitev vseh okoliščin prometne nesreče policisti morebitne priče prometne nesreče, neznano voznico, ki se ni ustavila na kraju prometne nesreče in voznika, ki je prvi nudil pomoč poškodovani peški in videl registrsko številko pobeglega vozila pozivajo ,da se zglasijo na Policijski postaji Ormož, Dobravska cesta 5 a oziroma pokličejo na telefonsko številko 02 7410860 ali 113 oziroma na anonimno telefonsko številko 080 1200.

Lenart

Lenarški policisti so zabeležili eno prometno nesrečo v Sv. Trojici na parkirnem prostoru, kjer je neznani storilec po kaznivem dejanju pobegnil. Za njim policija še poizveduje. Drugih izstopajočih dogodkov niso obravnavali. 

 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja