728×90 – glava
728×90 – glava

Dogodki in pojavi minuli vikend

Maribor

Policisti PU Maribor so minuli vikend obravnavali 44 prometnih nesreč, pri katerih je ena oseba umrla, 14 pa jih je bilo telesno poškodovanih. Na področju kriminalitete so zabeležili 63 novih kaznivih dejanj, med katerimi prevladujejo tatvine in vlomi v razne objekte, vendar posebej izstopajočih dogodkov ni bilo. Zaradi kršitve javnega reda in miru so posredovali 54-krat, tokrat niso nikogar pridržali.

V soboto, 11. julija, je v skladišču goriva ene od gospodarskih družb na območju PP Rače prišlo do požara. Pri tem je ena oseba umrla, ena pa je bila telesno poškodovana.

Radarsko kontrolo bodo danes opravljali na območju Rač in Ormoža.

Lenart

Lenarški policisti so obravnavali en primer tatvine solarnega paneva na območju Gočove, tatvino goriva v Lormanju, kjer je neznanec natočil 38 litrov goriva in odpeljal ter tatvino kolesa in tatvino drv iz gozda. Zabeležili so eno prometno nesrečo, v kateri je nastala zgolj materialna škoda, en primer poškodovanja tuje stvari in en primer kršitve javnega reda in miru, kjer sta se sprli dve ženski. Danes zjutraj pa so zabeležili še en primer povoženja divjadi. 

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja