728×90 – glava
728×90 – glava

Policisti v Nasovi prijeli 46-letnika, ki je poskušal z nožem ubiti ženo

Murskosoboški policisti so danes okrog 9. ure na območju naselja Nasova v občini Apače izsledili 46-letnega moškega, ki je v ponedeljek v osebnem avtomobilu kot sopotnik med vožnjo poskušal z nožem ubiti svojo 36-letno ženo, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Policisti so 46-letniku odvzeli prostost, zdaj pa ga bodo zaradi kaznivega dejanja poskusa uboja s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku. Kot je znano, je 46-letni moški po dejanju zapustil avtomobil iz zbežal, nato pa so policisti sprožili obsežno iskalno akcijo. Ljudi so pozivali k previdnosti, saj je bil moški nevaren za okolico. Njegovo soprogo so odpeljali v Splošno bolnišnico Murska Sobota, a so jo od tam kmalu odpustili, saj je utrpela le lažje poškodbe.

Včeraj pa je do novega neljubega dogodka prišlo v Gornji Radgoni. Tam sta se sprla soseda, in sicer je 43-letnik prišel k prijavitelju in ga najprej napadel z lesenim kolom, nato pa še z grabljami in ga pri tem večkrat udaril. Po dejanju se je prijavitelj umaknil v stanovanjsko hišo, kršitelj pa je odšel domov.

Ko so prišli policisti, je kršitelj prišel iz hiše, vzel najprej manjši kol, nato pa še vile, napadel policista in jima grozil, da ju bo ubil. Kljub opozorilom policistov se ni umiril, vse dokler ga policista nista obvladala. Nato je v prostorih za pridržanje uničeval drobni inventar.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja