728×90 – glava
728×90 – glava

Investicije v občini Starše

bojan-kirbisV občini Starše, ki leži na severovzhodnem delu Dravskega polja, so pred časom že opravili rebalans letošnjega proračuna in prvo branje proračuna za prihodnje leto in leto 2014. Nekaj zastavljenih investicij, po besedah župana, Bojana Kirbiša, zaradi izpada sofinancerskih sredstev niso izpeljali, zato bodo te v prvem planu prihodnje leto:

http://www.rsg.si/mp3/2012/novice/december/KIRBIS 1 (10-DEC).mp3
V občini Starše bodo, kakor hitro bo vreme to dopuščalo, uredili nekaj cest, čaka jih pa tudi protiprašna zaščita le teh. Na zadnji seji so sprejeli tudi dokument investicijskega projekta za izgradnjo dveh igrišč z umetno travo, s katerim so se prijavili na razpis športne fundacije, dokončujejo pa tudi dela na kanalizacijskem omrežju:

http://www.rsg.si/mp3/2012/novice/december/KIRBIS 2 (10-DEC).mp3
V načrtu je tudi ureditev knjižnice v osnovni šoli v Staršah in nekaj del za povečanje energetske učinkovitosti stavb v lasti občine. Prav vse pa je odvisno od uspešnosti na razpisih:

http://www.rsg.si/mp3/2012/novice/december/KIRBIS 3 (10-DEC).mp3

Naj dodamo še, da bodo svetniki v Staršah drugo branje proračuna, v katerem so predvidene vse omenjene investicije, opravili predvidoma 19. decembra.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja