728×90 – glava
728×90 – glava

Huda prometna nesreča v kateri je bila poškodovana 64 letnica

Minuli ponedeljek, v dopoldanskih urah, se je na glavni cesti v Črešnjevcu ob Dravi zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi voznica osebnega avtomobila  in peška, ki je bila v nesreči hudo poškodovana.

40-letna Mariborčanka se je pripeljala z osebnim avtomobil po glavni cesti iz smeri Fale proti Selnici ob Dravi. Ko je izven naselja Črešnjevec ob Dravi pripeljala v ostri, levi, nepregledni ovinek, z vozilom ni vozila na zadostni razdalji od desnega roba ceste, zaradi česar je s prednjim desnim delom vozila trčila v kovinsko varnostno ograjo, takoj za tem pa je, prav tako s sprednjim desnim delom vozila, trčila še v 64-letno domačinko, ki je stala na utrjeni površini med vhodom v stavbo njenega stalnega prebivališča ter cestnim svetom državne ceste. V trčenju se je peška hudo telesno poškodovala in so jo z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Maribor.

Včeraj popoldan pa je bilo pestro tudi na področju, ki ga pokriva Policijska postaja Lenart. Policija je obravnava kar nekaj zadev. V Brengovi so obravnavali vlom v garažo, od koder so odtujili motokultivator in lastnika oškodovali za 1200€. Povoz divjadi se je zgodil v Dražen vrhu in na relaciji Gornja Radgona – Benedikt. V Lormanju je neznan voznik trčil v garažo in odpeljal. V parkirano vozilo Lenartu pa je trčil prav tako neznan voznik in iz kraja nesreče odpeljal. Povzročitelje nesreče še iščejo.

Fotografija je simbolična

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja