728×90 – glava
728×90 – glava

Z obnovo državne ceste v Zgornji Kungoti bodo zaključili prihodnjo leto

Po več letih prizadevanj se je v letošnjem letu vendarle pričela težko pričakovana modernizacija državne ceste Počehova – Zgornja Kungota pri Zgornji Kungoti. 

Omenjeni odsek ceste je bil že v zelo slabem stanju in je voznikom pa tudi ostalim udeležencem v cestnem prometu povzročal nemalo težav. O tem projektu smo se pogovarjali s kungoškim županom Igorjem Stropnikom, ki je zadovoljen s potekom del, je pa poudaril, da investicija letos še ne bo zaključena.

POSNETEK: IGOR STROPNIK

      STROPNIK (20-NOV)

Pester pa bo tudi kulturni program v občini Kungota.

V kulturni dvorani v Juriju ob Pesnici v občini Kungota bo to nedeljo 22. novembra letni koncert ljudskih pevcev z naslovom Na taberhi. Začetek prireditve je napovedan za 16. uro, program pa bodo oblikovali pevci ljudskih pesmi Šentjurčani in citrarka Monika Heričko. Prihodnji petek, 27. novembra pa bo na osnovni šoli v Zgornji Kungoti potekal božično-novoletni sejem, na katerem bodo učenci na stojnicah ponujali unikatne izdelke, ki so jih s pomočjo učiteljev izdelali sami. Bazar – pričel se bo ob 17. uri – bodo popestrili z bogatim spremljevalnim kulturnim programom, delavnicami, prigrizkom in srečelovom. Kot so še sporočili, bodo zbrana sredstva namenili za nakup šolskega ozvočenja.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja