728×90 – glava
728×90 – glava

Kje vse bo mogoče silvestrovati na prostem?

Silvestrovanja na prostem:

Na območju občin Upravne enote Lenart bo mogoče silvestrovati na prostem v Lenartu in Cerkvenjaku. Lenarčani se bodo na Trgu Osvoboditve zbrali ob 22. uri, zabaval jih bo SOS kvintet, na stojnicah pa bo ponudba kuhanega vina.V Cerkvenjaku se bo veselo druženje pričelo ob 23. uri na ploščadi pred občinsko zgradbo, zbrane pa bo v novo leto popeljal ansambel Veseli slavčki.

Najdaljšo noč v letu lahko na prostem preživite v Mariboru, na Trgu Leona Štuklja, zabava s Kingstoni in Karneval band-om bo trajala od 22. ure dalje.

V občini Sveti Andraž bodo silvestrovali pred večnamensko dvorano v Vitomarcih od 22-ih dalje, tudi v Selnici ob Dravi se bodo občani zbrali ob 22. uri na Slovenskem trgu.

V Šentilju bo javno silvestrovanje potekalo od 22. ure naprej na igrišču v športnem parku Oskarja Mezgeca, prav tako v Staršah, kjer se bodo ob 22. uri zbrali na Vašem središču, za glasbo pa bo poskrbel Marko Štumberger z ansamblom.

Tudi v Račah bo danes potekalo tradicionalno že 10. silvestrovanje. Občani se bodo zbrali ob 22. uri pred gradom Rače in nato ob vinski ponudbi in glasbi Okajenih muzikantov zakorakali v novo leto, nebo pa bo razsvetlil ognjemet. V soboto, 2. januarja pa bo v Beli dvorani gradu Rače 14. tradicionalni novoletni koncert. Začel se bo ob 18. uri, nastopili pa bosta harfistka Tina Žerdin in violinistka Vesna Stanković. Predstavili se bosta s skladbami od baroka do romantike.

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja