728×90 – glava
728×90 – glava

Izplen hišne preiskave v Lenartu

LENART

Lenarški policisti so včeraj okoli  7. ure zjutraj opravili hišno preiskavo  pri domačinu. Pri osumljencu so našli več odtujenih predmetov in pripomočke za proizvodnjo prepovedanih drog.  Lenarčanu so odvzeli prostost, zoper njega pa podali kazensko ovadbo.

Obravnavali so tudi kršitev javnega reda in miru v Lenartu. Po zbranih podatkih sledi hitri postopek na tožilstvu zoper kršitelja.

Prejeli so tudi kazensko ovadbo. Prijaviteljica je povedala, da ji bivši partner grozi. Po ustrezno izvedenem postopku so le temu izdali prepoved približevanja.

Statistični pregled dogajanj v zadnjih 24 urah

Policisti so v minulih 24 urah na interventno številko policije 113 sprejeli 1200 klicev. Posredovali smo v 459 interventnih dogodkih. Tako so obravnavali 113 kaznivih dejanj, 53 kršitev javnega reda in miru ter 56 prometnih nesreč, na območju celotne Slovenije. Zaradi kršitev javnega reda in miru so 36 krat intervenirali na javnih krajih in 17 krat v zasebnih prostorih. 

V 53 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v 3 pa so bili udeleženci lahko telesno poškodovani. Zaradi storitve hujšega prekrška so zasegli 3 vozila in zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali 2 voznika. Izmed drugih dogodkov so obravnavali 5 požarov, 4 nesreče na smučiščih, pogrešanje 3 oseb in 2 nesreči pri delu.

 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja