728×90 – glava
728×90 – glava

S seje občinskega sveta v Gornji Radgoni

anton-kampusV četrtek, 6. junija, so se na 14. redni seji sestali članice in člani Občinskega sveta Občine Gornja Radgona. Župan Anton Kampuš jih je seznanil z  aktivnostmi, ki jih je opravljal v času od zadnje seje. Prav tako se je občinski svet seznanil  s pravilnikom o sofinanciranju programov in projektov na področju kulture v občini, razpravljali pa so tudi o spremembah oziroma dopolnitvah odloka o gospodarski javni službi za obdelavo in odstranjevanje mešanih komunalnih odpadkov. V zvezi s tem je župan Anton Kampuš povedal:

http://www.rsg.si/mp3/2013/novice/junij/KAMPUS 1 (7-JUNIJ).mp3
Gornje-radgonski svetniki so včeraj potrdili tudi odlok o lokacijskem načrtu za območje poslovno obrtne cone Element Gornja Radgona, ki bo omogočil lažjo pridobitev gradbenih dovoljenj, sprejeli pa so tudi spremembe odloka o zazidalnem načrtu Gornja Radgona – Trate::

http://www.rsg.si/mp3/2013/novice/junij/KAMPUS 2 (7-JUNIJ).mp3
Občinski svet je v nadaljevanju seje potrdil tudi zaključni račun lanskoletnega proračuna. Župan Kampuš je s poslovanjem občine zadovoljen:

http://www.rsg.si/mp3/2013/novice/junij/KAMPUS 3 (7-JUNIJ).mp3
V obravnavi je bila še podelitev koncesije za izvajanje pomoči družini na domu ter še nekaj drugih zadev. Sicer pa je župan odgovarjal tudi na vprašanja svetnikov. Eno od njih se je navezovalo na gornjeradgonski Špital:
http://www.rsg.si/mp3/2013/novice/junij/KAMPUS 4 (7-JUNIJ).mp3
To je bila najverjetneje zadnja seja občinskega sveta pred poletnimi dopusti, so še povedali na Občini Gornja Radgona.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja