728×90 – glava
728×90 – glava

Letos že 3. sprehod s psi na Ptuju

Pod okriljem 3. Drava festivala bo tudi letos na Ptuju potekal Dobrodelni sprehod s psi ob Dravi, in sicer prihajajoči konec tedna (v nedeljo, 27. maja, ob 8.30 uri).

Sprehoda se lahko udeležijo prav vsi ljubitelji psov, s kužkom ali brez, in tako preživijo dopoldne v prijetni družbi, se razgibajo in hkrati pomagajo štirinožnim brezdomčkom. Začetek in zaključek pohoda bo na Športnem društvu Canis, zbrana simbolna prijavnina pa bo namenjena Društvu proti mučenju živali Ptuj. Mi smo se o omenjenem dogodku pogovarjali z Matejo Tomažič, ki je povedala, kako je ideja nastal:

POSNETEK: MATEJA TOMAŽIČ

      TOMAZIC (23-MAJ)

Sprehod s psi bo potekal torej to nedeljo (27. maja) s pričetkom ob 8.30 pri Športnem kinološkem društvu Canis, sodelujoči bodo tam tudi prejeli spominska darilca. Sprehajalci se bodo na pot odpravili ob 9. uri, in sicer ob Dravi proti Peš mostu, ki ga bodo prečkali in ob Dravi pot nadaljevali skozi Mestni park, čez Puhov most nazaj do izhodiščne točke. Sprehod je primeren za vse, ki zmorejo hoditi po ravnini dobrih pet kilometrov daleč. Pot je primerna tudi za otroške vozičke.

Foto: Radio Slovenske gorice

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja