728×90 – glava
728×90 – glava

Trije nastopi učencev lenarške glasbene šole in koncert

Ta teden bosta v prostorih glasbene šole Lenart kar dva glasbena večera. Koncert vseh učencev pa bo 19. marca. 

Jutri (v četrtek, 12. 3.)  se bodo ob 17.30 uri predstavili učenci klavirskega oddelka, ob 19. uri pa še učenci oddelka za flavto. Naslednji dan, v četrtek, 13. marca, pa ob 19.15 uri svoj nastop pripravljajo še učenci klavirja. Prav vsi se bodo širši javnosti predstavili prihodnji teden, v četrtek, 19. marca ob 18.30 uri, ko bodo v Domu kulture v Lenartu pripravili koncert vseh učencev omenjene glasbene šole.

Omenjena GŠ, ki spada pod Konservatorij za glasbo in balet Maribor, je konec lanskega leta zaznamovala že 50 let svojega delovanja. Irena Košmrl Leš, vodja lenarške glasbene šole pravi, da se njihovo delo ni spremenilo, še vedno sledijo svojemu poslanstvu in tako tudi letos zgodaj spomladi pripravljajo nastope svojih učencev, da ti pokažejo kaj so se v tem času naučili.

Še posebej širšo javnost vabijo na koncert v četrtek, 19. marca. Ob 18.30 uri pripravljajo koncert vseh učencev glasbene šole Lenart pod naslovom „V glasbeni šoli je zabavno. Ker na tem koncertu že tradicionalno pričakujejo več obiskovalcev, bo potekal v Domu kulture v Lenartu.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja