728×90 – glava
728×90 – glava

NK Aluminij U14 odlični na turnirju na Švedskem

nk-aluminij-u15Ekipa mlajših dečkov NK Aluminij, U 14, se te dni mudi na enem izmed največjih nogometnih turnirjev na svetu, saj na njem sodeluje 1.625 ekip, 37.200 udeležencev iz 80 držav, ki igrajo nogomet na 110 nogometnih igriščih.

Naši fantje so na prvi tekmi turnirja GOTHIA CUP premagali vrstnike iz Škotske. Ekipo VALSPAR FC so premagali z rezultatom 4:0. V nadaljevanju so bili boljši tudi od Brazilske ekipe HIPICA CAMPINAS, saj so jih premagali z rezultatom 3:0. Na tretji tekmi, proti domači ekipi iz Švedske, BJARREDS IF E, pa so dosegli izjemen rezultat 9:0.

Tudi tretji dan predtekmovanj so naši fantje prav tako pričeli z zmago. V zadnjem krogu predtekmovanja, kjer tekma ni odločala o ničemer več (naši so že včeraj suvereno osvojili prvo mesto v skupini), jo je skupila še ena domača ekipa IK VILJAN, ki je bila do danes še neporažena, tokrat pa so jim slovenski nogometni upi NK ALUMINIJ iz Kidričevega, zabili 2 komada in zmagali z rezultatom 2:0.

Vabimo vas k spremljanju turnirja na naši spletni strani http://www.nkaluminij.net/naslovnica/ in na uradni strani turnirja http://www.gothiacup.se/eng/.

Še bomo poročali. (vir: www.nkaluminij.net)

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja