728×90 – glava
728×90 – glava

Humanitarni koncert s Klinko in Urošem Perićem

Študentsko-mladinski klub Klinka iz Gornje Radgona organizira humanitarni dogodek za osnovnošolko Lano Šeruga, ki se bo odvil v soboto, 11. aprila, ob 18.00 uri v kongresni dvorani hotela Radin v Radencih.

Kot pravijo člani omenjenega kluba, v tem času, v katerem živimo, nemalokrat potrebujemo pomoč in toplo roko nekoga. Zato so se odločili, da bodo tudi letos z dobrodelnim koncertom pomagali nekomu, ki je potreben pomoči, tokrat bodo izkupiček koncerta predali osnovnošolki Lani Šeruga, ki trpi za cerebralno paralizo. Namen dogodka je zbrati kar se da največ sredstev za pomoč Lani in njeni družini, ki bo denar porabila za izgradnjo dvigala, s pomočjo katerega bo deklica veliko bolj mobilna in samostojna.

Medse smo povabili odličnega pevca, glasbenika, pianista in avtorja Uroša Perića, ki žanje uspehe po celem svetu,” pristavijo v Klinki in napovejo, da bo pred legendarnim imitatorjem nastopila še zasedba Balladero. V sklopu dogodka bo tudi razstava umetnice Tamare Vogrin, priznane slikarke, ki v zadnjem letu navdušuje z novo zbirko slik ‘007’ – portreti večnih junakov James Bondov.

Vstopnina oziroma delež pomoči znaša 15 evrov, za študente 10 evrov. Vstopnice v predprodaji si lahko zagotovite v Turističnem društvu Radenci in Mladinskem centru Gornja Radgona.

Ekipa ŠMK Klinka vabi vse ljubitelje umetnosti in dobre glasbe, da se dogodka udeležijo in s plačano vstopnico pripomorejo k uresničitvi pomembnih ciljev tega projekta. 

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja