728×90 – glava
728×90 – glava

Grad Negova ponovno odpira svoja vrata

Grad Negova stoji v istoimenskem naselju v Slovenskih goricah. Sezona prireditev na gradu se vsako leto prične v aprilu in traja do konca oktobra. 

Negovski grad bo tako mogoče obiskati od četrtka do nedelje med 10.00 in 17.00 uro. Ogled notranjosti gradu je možen v spremstvu vodnika ob 12-ih in ob 15-ih ali individualno ob kateri koli uri. 

Aktualna likovna razstava Vinka Prislana

Ta teden pa bo dogajanje na gradu popestrila otvoritev likovne razstave Vinka Prislana IGRA LINIJ IN PLOSKEV, in sicer v četrtek, 14. maja, ob 17.00 uri v poročni dvorani gradu Negova.

Vinko Prislan se je rodil v Slovenj Gradcu, živi in ustvarja pa v Radencih. Do nedavnega je slikal v oljni tehniki, v zadnjem času pa ustvarja v akrilni in mešani tehniki. Razstavljal je na samostojnih in skupinskih razstavah doma, v Avstriji, na Poljskem, Hrvaškem in Madžarskem. Je tudi stalni udeleženec mednarodnih likovnih kolonij. Na otvoritvi razstave bo slikarjevo ustvarjanje predstavil likovni kritik Mario Berdič, v otvoritvenem programu pa bo sodeloval Duo Luka & Valter.

Foto: splet

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja