728×90 – glava
728×90 – glava

“Športaj s Klinko” tokrat že petič

Študentsko-mladinski klub Klinka jutri organizira že 5. tradicionalno športno prireditev »ŠPORTAJ S KLINKO« na Športno-rekreacijskem centru Trate.

Gre za enodnevni športni dogodek, namenjen aktivnemu preživljanju prostega časa in predstavitvi športov, ki v našem okolju niso prisotni vsakodnevno.

Pester program so razdelili na dva dela. Turnirski del bo potekal v rahlem tekmovalnem vzdušju, za vsakega izmed njih je razpisan tudi nagradni sklad. Obiskovalci se bodo tako lahko pomerili v malem nogometu, tenisu, odbojki na mivki, potekal bo tudi Streetball Pomurje open 2015 in slackline ter blade in skate tekmovanje.

Predstavitveni oziroma netekmovalni del pa vključuje športe, ki niso na voljo vsakodnevno. Obiskovalci bodo tako lahko uživali ob predstavitvi ameriškega nogometa, velikem plezalnem stolpu, parkour-ju na free run-u adrenalinskega društva GRAB IT, veliki paintball areni in avto drift show-u.

Vrhunec letošnje prireditve pa bo zagotovo predstava svetovno znanega stunt riderja Roka Bagoroša. Pozabili niso niti na otroke, ki bodo lahko brezskrbno uživali na napihljivih gradovih. Na stojnicah se bodo predstavile tudi ostale organizacije oz. društva, ki so se poistovetila s športnim dogajanjem.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja