728×90 – glava
728×90 – glava
Študentski klub slovenskih goric

Študentski klub slovenskih goric

klub studentski_klub_slovenske_goriceTe dni, ob koncu leta so tudi v Študentskem klubu slovenskih goric pripravili zadnji občni zbor letos in ga sklenili z novoletno zabavo. Študentski klub Slovenskih goric (ŠKSG) je bil ustanovljen maja leta 2003. Pod njegovim okriljem se zbirajo in družijo študentje (redni in izredni), ki imajo stalno prebivališče na območju občin Lenart, Cerkvenjak, Benedikt, Sveta Ana, Sveta Trojica in Jurovski Dol.

Glavni cilj ŠKSG je svojim članom zagotoviti kvalitetno preživljanje prostega časa. To poskušajo doseči s pripravo različnih aktivnosti in dogodkov.

V ŠKSG skušajo delovati in sodelovati na številnih področjih in na ta način zaobjeti čim širšo množico študentov iz našega okoliša. Delovanje je tako usmerjeno na področje športa, kulture, sociale, študentske problematike… V ŠKSG izvajajo tako tradicionalne projekte, ki so se skozi leta zasidrali v njihovem delovanju, ob enem pa težijo k temu, da vsako leto dodamo kakšen nov, zanimiv projekt.

V klubu pa so vedno dobrodošli študentje z novimi, svežimi idejami, študentje, ki so usmerjeni v kakovostno preživljanje prostega časa in prav nove člane z novim letom vabijo k vpisu v njihovo društvo.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X