728×90 – glava
728×90 – glava
Dan odprtih vrat benediške športne dvorane in osnovne šole

Dan odprtih vrat benediške športne dvorane in osnovne šole

os benediktObčina Benedikt se v počastitev 20. obletnice delovanja Skupnosti občin Slovenije, katere članica je, priključuje akciji Odprta vrata, ki bo v številnih občinah po Sloveniji potekala jutri (v torek, 14. februarja ) v popoldanskih urah.

S skupno akcijo občin članic in Skupnosti občin Slovenije želijo opozoriti na številne dobre in uspešne projekte slovenskih občin ter tako usmeriti pozornost na očiten napredek, ki se pojavlja v letih od reforme lokalne samouprave v številnih lokalnih okoljih.

Občine so namreč tiste, ki v osnovi vodijo in usklajujejo lokalni razvoj, ki skrbijo za večino zadev pomembnih za občanke in občane, od vrtcev, kulturne dejavnosti, skrbi za starejše, dejavnosti mladih v prostem času, cest, oskrbe s pitno vodo, odstranjevanje odpadkov. Občina Benedikt bo tako jutri od 14. do 17. ure za občane in ostale odprla vrata osnovne šole in športne dvorane Benedikt.

Župan Milan Gumzar pa bo  s svojimi sodelavci vsem zainteresiranim predstavil projekt izgradnje obeh objektov in si, kot sporočajo iz občinske uprave,  vzel čas za pogovor tudi o drugih, za prebivalce občine pomembnih temah.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X