728×90 – glava
728×90 – glava
Remi z novimi dresi

Remi z novimi dresi

nzsNovi selektor Slaviša Stojanović na klopi slovenske reprezentance še ni dočakal zmage. Njegovi varovanci so v Kopru remizirali z izbrano vrsto Škotske (1:1).

Slovenci so bili boljši nasprotnik, zlasti v drugem polčasu, ko si Škoti pravzaprav niso priigrali resnejše priložnosti. Na škotska vrata so sprožili 21 strelov, a od teh le štiri v okvir vrat. Izvedli so tudi devet kotov.

V 33. minuti je Mišo Brečko z desne strani pred vrata poslal predložek in v kazenskem prostoru je bil najvišji Andraž Kirm, ki je izkoristil slabše posredovanje Russella Martina in žogo z glavo poslal v mrežo. Slovenska reprezentanca je povedla 1:0. 

Le nekaj časa (7 minut) za tem so Škoti izenačili po podaji iz kota. Ob predložku iz kota se je branilec Christophe Berra otresel Boštjana Cesarja in z natančnim strelom z glavo žogo ob vratnici poslal za Handanovićev hrbet.

POVZETEK TEKME: 

SLOVENIJA – ŠKOTSKA 1:1 (1:1)
Kirm 33.; Berra 40.

Slovenija: Handanović, Brečko, Šuler, Cesar, Jokić, Krhin, Radosavljević, Kirm (89./Pečnik), Birsa (61./Vučkić), Iličić (68./Vršić), Dedić (83./Ljubijankič).

Škotska: McGregor, Martin, Mulgrew, Berra, Caldwell, Adam (45./Bannam), McArthur, Morrison (72./Dorrans), Mackie (80./Miller), Mackail-Smith (61./Snodgrass), Forrest.

Sodnik: Aleksandar Stavrev (Makedonija)

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X