728×90 – glava
728×90 – glava
Duplek in redarska služba

Duplek in redarska služba

redar-duplekMedobčinski redarji so od leta 2010 prisotni tudi v Občini Duplek, kjer so določene lokacije, na katerih redarji opravljajo največ nadzora. Med te sodi parkirni prostor pri občini Duplek, pri novih stanovanjskih blokih in trgovini v Spodnjem Dupleku, v okolici pokopališča v Koreni ter v Dvorjanah.

V letu 2011 so občinski redarji v občini Duplek, s področja ustavljanja in parkiranja obravnavali 38, v letu 2010 pa 7 prekrškov. Pri tem so 26 kršiteljem izrekli globe, 11. pa opozorila. Najpogostejši prekrški s področja mirujočega prometa, ki so jih v letu 2011 zaznali občinski redarji so prekrški zaradi neupravičenega parkiranja na prostoru za invalide in zaradi ne spoštovanja prometne signalizacije.

Občinski redarji Medobčinskega redarstva so v okviru svojih pristojnosti izvajali tudi nadzore, z namenom preprečevanja vandalizma. Tovrstni nadzori so bili predvsem v popoldanskem in večernem času, v okolici osnovnih šol in vrtcev v Zgornjem in Spodnjem Dupleku ter v Dvorjanah. Nadzori so izvajali tudi na igrišču v Zimici in pri gramoznici v Dupleku.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X