728×90 – glava
728×90 – glava
V Pesnici malo kršitev

V Pesnici malo kršitev

pesnica-pogledV letu 2011 občinski redarji v občini Pesnica niso obravnavali nobenih kršitev s področja ustavljanja in parkiranja vozil. Na splošno v tej občini ugotavljajo, da večjih težav zaradi nedovoljenega ustavljanja in parkiranja ni, oziroma so občasne kršitve, ki bistveno ne vplivajo na prometno varnost.

V eni izmed prijav, ki so jih na Medobčinskem redarstvu sprejeli v letu 2011, je občan nezadovoljno prijavljal problematiko ustavljanja in parkiranja v Dolnji Počehovi. Pri naknadnem preverjanju je bilo ugotovljeno, da tam parkirana vozila niso v prekršku, kot je to on trdil.

Občinski redarji so v okviru svojih pristojnosti izvajali še nadzore z namenom preprečevanja vandalizma. Tovrstne nadzore so vršili predvsem v popoldanskem in večernem času, v okolici osnovnih šol in vrtcev v Pesnici, Pernici, Jarenini in Jakobskem dolu. Nadzore so izvajali tudi na igriščih ter rekreacijskih površinah in tudi v okolici sakralnih objektov ter objektov z značilnostjo spomenika naravne in kulturne dediščine. Pri nadzoru kršitev niso zaznali.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X