728×90 – glava
728×90 – glava
Kulturno društvo Trnovska vas z novim predsednikom

Kulturno društvo Trnovska vas z novim predsednikom

trnovska-vas-dvoranaKulturno društvo Trnovska vas, ki je v zadnjem času delovalo in živelo le še kot skupina Ljudskih pevcev, je po častitljivih štirih desetletjih dobilo novega predsednika. Občni zbor društva je 3. marca sprejel razrešnico starega vodstva in izvolil nov upravni odbor društva.

Dolgoletni predsednik društva gospod Karel Vurcer je vodenje društva prepustil Janku Krajncu. Ta je glede načrtov, ki ga ima z društvom, povedal: V prvi vrsti moramo omogočiti vsem obstoječim sekcijam v društvu čim bolj kvalitetno delo in pogoje za še boljše ustvarjanje.

Kar se pogojev tiče, nam nova večnamenska dvorana res nudi odlične možnosti tako za vadbo kot nastope ob raznih prireditvah, kjer se lahko izkažemo. V društvu pa si želimo ustanoviti še kakšno sekcijo, predvsem dramsko in foto sekcijo, za kateri sem prepričan, da imamo za to sposobne in nadarjene ljudi. V delovanje društva, vsaj ob kakšni prireditvi, želimo vključiti tudi domačo osnovno šolo, da lahko domači otroci pokažejo svoj talent, je še dejal Janko Krajnc.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X