728×90 – glava
728×90 – glava
Nadaljujejo se Jurjevi dnevi

Nadaljujejo se Jurjevi dnevi

sveti-jurijV občini Sveti Jurij v Slovenskih goricah se bodo tudi ta teden nadaljevale prireditve v sklopu tradicionalnih Jurjevih dnevov. Tako prireja jutri Društvo upokojencev obisk starejših občanov,predstavnikom društva pa se bo pridružil tudi župan Peter Škrlec.

Prostovoljno gasilsko društvo Sveti Jurij v Slovenskih goricah pa je organizator tradicionalnega srečanja lovcev in gasilcev, ki bo potekalo v četrtek od od 16. ure dalje na Trgu v Jurovskem dolu.

Na parznični petek se obeta v občini Sveti Jurij tradicionalni pohod Spoznavajmo svoj kraj, ki ga organizirata tamkajšnje Turistično društvo in Zelena centrala, prav tako v petek pa bo še posebej slovesno v središču Jurovskega dola, kjer bo ob 15. uri potekala otvoritev trga, ki je hkrati tudi središče te slovenjegoriške občine. V soboto se v športnem praku v Jurovskem dolu obetata dve športni prireditvi in sicer ob 9. uri dopoldne nogometna tekam kadetov Jurovskega dola in lenarta, ob 13. uri pa se bo pričela še nogometna tekma starejših dečkov Nogometnih klubov Jurovski dol in Marles hiše.

{vimeo}25668127{/vimeo}

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X