728×90 – glava
728×90 – glava
Franc Pižmoht spregovoril o dogajanju v občini Apače

Franc Pižmoht spregovoril o dogajanju v občini Apače

franc-pizmoht-apaceŽupan občine Apače, Franc Pižmoht, je na posebni tiskovni konferenci, ki je potekala v gostilni Zver v Apačah, predstavil kar razgibalno dogajanje v tej najmlajši komuni v Pomurju.

Med drugim je spregovoril o zaključnem računu apaške občine za leto 2011, rebalansu proračuna za leto 2012, planiranih investicijah v letu 2012, projektih v pripravi v letu 2012, področju turistične ponudbe, prireditvah v bližnji prihodnosti v občini Apače, skupnih javnih zavodih občin z območja UE Gornja Radgona in še nekaterih drugih zadevah.

Povejmo, da za letos v občini Apače načrtujejo prihodke v višini skoraj 3,9 milijona evrov, kar je za 52 tisoč evrov manj, kot je bilo predvideno po prvotnem proračunu za 2012, odhodkov pa načrtujejo za blizu 4,3 milijona evrov, kar je za 332 tisoč evrov več, kot je bilo sprva zapisano v letošnjem proračunu. Odločili so se, da bodo z ureditvijo občinskih prostorov še nekoliko počakali in ta znesek (28 tisoč evrov) znižali, od tega pa naj bi 26 tisoč evrov namenili drugam. Manjših sprememb so bile deležne še nekatere druge postavke.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X