728×90 – glava
728×90 – glava
Občinski praznik na Destrniku

Občinski praznik na Destrniku

Občina Destrnik bo ob koncu tedna pričela s praznovanjem 14. občinskega praznika . Osrednja slovesnost bo v soboto (26. maja) popoldne ob 17. uri v Volkmerjevem domu kulture, ko bodo podelili tudi občisnka priznanja.

Prejemniki letošnjih priznanj so : Janez Fridl, Srečko Podhostnik,Majda Čeh, Marta Černivec, Ljudske pevke Urbančanke s frajtonarjem, Valerija Šaško in Marjan Zelenik.

Sicer pa bo praznovanje občisnkega praznika v občini Destrnik pestro in tudi športno razgibano. Prva prireditev bo v petek (25. maja), ko bo v telovadnici osnovne šole potekala odbojka, v soboto pa se obeta še občisnko prvenstvo v tenisu, nogometni turnir na umetni travi in košarkarski turnir.

Prav tako v soboto bodo odprli likovno razstavo, sobotni večer pa bo v znamenju družabne rpireditve pred gasilsko turističnim domom . V nedeljo bo od desete ure dalje potekala župnijska slovesnost ob godu svetega Urbana, ki jo bo vodil škof doktor Jožef Smej. Praznovanje bodo nadaljevali drugega in šestega junija s športnimi prireditvami.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X