728×90 – glava
728×90 – glava
Študentski domovi čez počitnice – YOUTH HOSTELS

Študentski domovi čez počitnice – YOUTH HOSTELS

studentski-domoviMariborski študentski domovi so danes z Zavodom za turizem Maribor podpisali pogodbo o poslovnem sodelovanju, ki se nanaša na trženje nastanitvenih kapacitet.

Za takšen korak so se v študentskih domovih odločili, ker v času počitnic kapacitete domov niso polne zasedene.Direktorica Študentskih domov Univerze v Mariboru Lidija Divjak – Mirnik je pojasnila, da so študentje med počitnicami na dopustih ali pa preživljajo proste dni v domačem okolju, zato so razmišljali, kako v poletnem času zapolniti domske kapacitete.

Dejala je tudi, da so se poleg že ustaljene prakse sodelovanja s članicami Univerze v Mariboru za nastanitev udeležencev njihovih poletnih šol letos povezali še z Zavodom za turizem Maribor, saj se glede na pestro paleto prireditev v okviru Evropske prestolnice kulture in Festivala Lent pričakuje večje število turistov. Zavod bo tako preko svojih turistično – informacijskih centrov izvajal posredovanje prostih nočitvenih zmogljivosti študentskih domov in jih tudi promoviral v svojih gradivih in na spletnih straneh.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X