728×90 – glava
728×90 – glava
Na slavnostni seji v Rušah podelili občinska priznanja

Na slavnostni seji v Rušah podelili občinska priznanja

ruse-slavnostna-sejaOb koncu minulega meseca je v občini Ruše v okviru letošnjega občinskega praznika potekala slavnostna seja sveta občine Ruše. Slavnostni govornik je bil tamkajšnji župan, Uroš Štanc, ob tej priložnosti pa so podelili tudi priznanja najzaslužnejšim občanom.

Spominsko plaketo občine Ruše so prejeli: Ivan Šetorič, za dolgoletno aktivno delo v Kegljaškem klubu Ruše, dr. Biserka in dr. Viktor Jelatancev za dolgoletno strokovno delo na področju medicine in godba Ruše z mažoretno skupino ob 85-letnici delovanja.

Priznanja župana občine Ruše so prejeli: Marija Pušnik za dolgoletno aktivno udejstvovanje na kulturnem področju ter požrtvovalno delo v Krajevni organizaciji Rdečega križa Bistrica ob Dravi, Jože Miglič za dolgoletno društevno udejstvovanje v društvu upokojencev Ruše, Zdenka Vidmar za delo na področju izobraževanja in drušvenega udejstvovanja v KUD Franjo Sornik Smolnik, Danilo Lukač za dolgoletno podporo šahu, športu in kulturi v občini Ruše in Anita Polak za dolgoletno aktivno udejstvovanje na kulturnem področju v Bistrici ob Dravi. Za kulturno popestritev je poskrbel kvartet FLAUTISTICA.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X