728×90 – glava
728×90 – glava
Vlada RS na obisku v Podravski regiji

Vlada RS na obisku v Podravski regiji

vlada-podravjeKot smo poročali, bo slovenska vlada danes obiskala podravsko regijo, na čelu s predsednikom vlade, Janezom Janšo. Ta bo popoldne, ob 15.45 obiskal Lenart, prostore centra Slovenskih goric, kjer bo potekala novinarska konferenca.

Prisotna bosta tudi minister za gospodarski razvoj in tehnologijo mag. Radovan Žerjav in minister za infrastrukturo in prostor g. Zvone Černač. Minister za zunanje zadeve, Karl Erjavec bo v Lenartu obiskal podjetje TBP, tovarno bovdenov in plastike, na voljo pa bo tudi za pogovor.

Dr. Žiga Turk, minister za izobraževanje, znanost, kulturo in šport je že včeraj, v torek, obiskal občino Cerkvenjak in si ogledal tamkajšnji kulturni dom, lokacijo izgradnje novega vrtca in Športno-rekreacijskega centra v naselju Kadrenci.

Občino Duplek bo s svojim obiskom počastil Franc Bogovič, minister za kmetijstvo in okolje, v občino Pesnica pa se bo odpravil Branko Ravnik, državni sekretar na Ministrstvu za kmetijstvo in okolje. Povejmo še, da bo Podravsko regijo obiskal tudi minister za zdravje, Tomaž Gantar, ki se bo pomudil v tukajšnjem, lenarškem zdravstvenem domu.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X