728×90 – glava
728×90 – glava
Tradicionalni športni dan v Voličini

Tradicionalni športni dan v Voličini

sportni-dan-volicinaŠportno društvo Voličina ta vikend prireja že 13. tradicionalni športni dan v Slovenskih goricah, ki bo potekal ta petek in soboto v športnem parku Voličina.

V petek se tako obeta žensko tekmovanje v balinanju, v telovadnici bodo veterani igrali mali nogomet, ob 18.00 uri pa se bo pričel turnir v nogometu na mivki. Istočasno bo potekal še turnir v košarki trojk, tenisačice pa se bodo pomerile v tenisu dvojic.

Prijave bodo zbirali vnaprej oziroma do pol ure pred tekmovanjem.

Športno pa bo vzdušje v Voličini tudi v soboto, ko bo potekal turnir za 35. pokal Slovenskih goric, potekalo bo tudi tekmovanje v balinanju med moškimi, turnir v odbojki na mivki v mešanih ekipah ter tekmovanje v tenisu, moški dvojice.

Prav tako v soboto bo v Voličini potekal še tek na 60 metrov, streljanje z zračno puško v mešanih ekipah ter turnir v malem nogometu nogometne šole v telovadnici.

Ekipe pa se lahko prijavijo tudi za tekmovanje v vleki vrvi. Prijave za vse sobotne aktivnosti se bodo zbirale ob 15.30, nasprotniki pa se bodo določili z žrebom. Vsa tekmovanja se bodo v soboto pričela ob 14.00 uri.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X