728×90 – glava
728×90 – glava
Seja občine Selnica ob Dravi

Seja občine Selnica ob Dravi

Ta teden, v četrtek 13. septembra bo na 12. redni seji zasedal tudi občinski svet občine Selnica ob Dravi. Tudi selniški svetniki in svetnice se bodo seznanili s poročilom o realizaciji proračuna občine Selnica ob Dravi za prvo polovico proračunskega leta 2012, ob tem pa bo v obravnavi še nekaj drugih zadev.

Na dnevnem redu je še Odlok o spremembah in dopolnitvah odloka o prostorsko ureditvenih pogojih za podeželje, ki bo v prvi obravnavi, sklep o soglasju z vsebino in objavo javnega razpisa za podelitev koncesije za opravljanje socialno varstvene storitve pomoč na domu na območju občine.

V obravnavi bo tudi Dokument identifikacije investicijskega projekta za namen gradnje objekta službe za fizikalno in rehabilitacijsko medicino zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca Maribor in sklep o določitvi cene odvajanja, čiščenja, omrežnine in cene storitve ocene obratovanja male komunalne čistilne naprave do 50 PE v občini Selnica ob Dravi. Selniški svetniki bodo ob koncu seje prisluhnili še letnemu poročilu Mariborskega vodovoda za leto 2011, sejo pa sklenili s pobudami in vprašanji svetnikov.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X