728×90 – glava
728×90 – glava
Pri Sveti Ani kljub krizi novi projekti in investicije

Pri Sveti Ani kljub krizi novi projekti in investicije

V Občislacekni Sveta Ana, podobno kot v drugih občinah, ugotavljajo, da se izdatki za socialne transferje iz leta v leto povečujejo. Po drugi strani pa je vedno manj sredstev za nove investicije. Kljub pomanjkanju denarja, pa bodo v anovski občini tudi v prihodnjem obdobju realizirali nekaj projektov.

Tako bodo nadaljevali s komunalnim opremljanjem poslovne cone v Žicah, prav tako pa bodo komunalno opremili zemljišča, namenjena stanovanjski gradnji. O ostalih projektih  župan Silvo Slaček:
https://www.rsg.si/mp3/2012/novice/oktober/SLACEK 1 (22-OKT).mp3

In še pomemben projekt na področju turizma:
https://www.rsg.si/mp3/2012/novice/oktober/SLACEK 2 (22-OKT).mp3

NA SVETI ANI KLUB KRIZI NOVI PROJEKTI IN INVESTICIJE

 

NAPOVED:

V Občini Sveta Ana, podobno kot v drugih občinah, ugotavljajo, da se izdatki za socialne transferje iz leta v leto povečujejo. Po drugi strani pa je vedno manj sredstev za nove investicije. Kljub pomanjkanju denarja, pa bodo v anovski občini tudi v prihodnjem obdobju realizirali nekaj projektov. Govori tamkajšnji župan Silvo Slaček:

 

POSNETEK – SLAČEK (22 – OKTOBER)

ODPOVED:

O ostalih načrtovanih investicijah v Občini Sveta Ana pa v večernih novicah ob 18. uri.

 

Damjan – V SVETI TROJICI SPREJEM ZA NOVOROJENČKE

 

V Občini Sveta Trojica v Slovenskih Goricah posvečajo posebno skrb novorojenčkom in njihovim staršem. V času, ko smo zaznamovali svetovni dan otroka, je trojiški župan Darko Fras pripravil sprejem za otroke, ki so bili rojeni v minulem letu. Ob tej priložnosti so pripravili krajši kulturni program, v katerem so nastopili otroci iz vrtca. Predstavila se je skupina MAVRICA, ki sta jo vodili vzgojiteljica Janja Kranvogl in pomočnica Natalija Poštrak ter skupina KAPLJICE ki sta jo vodili vzgojiteljica Sabina Zorko in pomočnica Rosana Šuta. Po nagovoru je župan vsem staršem izročil priložnostno darilo. Letos se je sprejema udeležilo 12 otrok, 6 deklic in 6 dečkov. In še imena novorojenčkov: Niko Veingerl, Kris Tristan Koštomaj, Mirijam Anžel, Tin Paurič, Julija Zorjan, Erik NEDELKO, Jan Grajner, Gašper Harl, Alina ŠTRUCL, Ksenia Rokavec, Lara KOVAČ in Laura Švarc.

 

 

Damjan – DROBTINICA TUDI V JUROVSKEM DOLU

 

Člani in članice Krajevne organizacije Rdečega križa Sveti Jurij v Slovenskih goricah so sodelovali v humanitarni akciji Rdečega križa Slovenije, drobtinici, ki je potekala 13. oktobra po slovenskih občinah. Omenjeno akcijo so pripravili pred trgovino Mercator v Jurovskem Dolu. Na stojnici so prostovoljke rdečega križa ter  učenke osnovne šole Jožeta Hudalesa zbirale denarna sredstva s prodajo kruha, ki so ga spekle njihove članice. V akciji so zbrali 210 evrov. Ves izkupiček bo namenjen za pomoč socialno ogroženim otrokom v jurovski osnovni šoli.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X