728×90 – glava
728×90 – glava
Seja občinskega sveta občine Sveti Andraž v Slovenskih goricah

Seja občinskega sveta občine Sveti Andraž v Slovenskih goricah

Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah grbJutri, v torek 18. decembra, bo na 14. redni seji zasedal tudi občinski svet v občini Sveti Andraž v Slovenskih goricah. Na dnevnem redu je le 7 zadev, med katerimi pa ne bo prvega branja proračuna za prihodnje leto, saj so v tej občini v minulem letu potrdili dvoletni proračun. Bodo pa tamkajšnji svetniki obravnavali Odlok o rebalansu proračuna občine Sveti Andraž v Slovenskih goricah za leto 2012. Župana, Francija Krepšo smo povprašali zakaj je ta potreben?

https://www.rsg.si/mp3/2012/novice/december/FRANCI KREPSA 1 (14 – DEC).mp3

Prav izgradnja nove večnamenske dvorane v Vitomarcih je bila letošnja največja investicija in za občino velik finančni zalogaj. Zato nas je zanimalo, kako bo je z načrtovanimi investicijami v prihodnjem letu?

https://www.rsg.si/mp3/2012/novice/december/FRANCI KREPSA 2 (14 – DEC).mp3

Na dnevnem redu torkove seje v Vitomarcih bodo svetniki določali še vrednost točke za izračun nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča ki bo, kot pravi Krepša, ostala nespremenjena. O Predlogu spremembe Odloka o občinskih javnih cestah, še eni izmed točk dnevnega reda, je Krepša še povedal:

https://www.rsg.si/mp3/2012/novice/december/FRANCI KREPSA 3 (14 – DEC).mp3

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X