728×90 – glava
728×90 – glava
Športnik leta 2012 v Rušah

Športnik leta 2012 v Rušah

shotokanŠportna zveza Ruše vsako leto podeljuje priznanja za športne dosežke v preteklem letu. Tako so priznanja športnika leta 2012 podeljevali prejšnji teden, 15. marca, priznanja pa so bila podeljena v različnih kategorijah. Pokale za perspektivne športnice in športnike so prejeli Ines Zmazek, Lavra Poglovnik in Jernej Gornik iz Shotokan karate kluba Ruše ter Žiga Pečnik iz Kluba borilnih veščin sande team.
Priznanja za športne dosežke v preteklem letu so prejeli Urška Hrašovec, Neli Štruc, Nika Kupčič ter ekipa mladih deklic in ekipa mladink iz Shotokan karate kluba Ruše; iz Športnega kluba Ruše, sekcije športna gimnastika pa Vanesa Kovše, Neli Štruc in Tjaša Flanjak.
Podelili so še pokale najboljšim ženskim ekipam, ki sta jih prejeli ekipa mladink iz Športnega društva Ruše – športna gimnastika in ekipa članic Shotokan karate kluba Ruše. Pokal najbljše moške ekipe pa so prejeli člani strelskega društva Prvi pohorski bataljon Ruše. Podeljeno je bilo še priznanje za fair play, ki ga je dobila Adrijana Strnad, naziv najboljše športnice pa so prejele Petra Milivojevič, Mateja Breznik in Irina Mlinarič. Naj špornika Ruš sta postala Benjamin Jodl in Tine Rauter.
Pokale sta podeljevalila predsednik in podpredsednik Športne zveze Ruše in podžupan občine.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X