728×90 – glava
728×90 – glava
Seja občinskega sveta v Slovenski Bistrici

Seja občinskega sveta v Slovenski Bistrici

Ivan ZagarObčinski svet Občine Slovenska Bistrica se je danes popoldne zbral na 16. redni seji. Župan doktor Ivan Žagar je na dnevni red uvrstil 21 zadev, ki se nanašajo na potrjevanje investicijske dokumentacije za nekatere cestne investicije in na dva pomembna kohezijska projekta.  Ob tem pa bodo svetniki opravili več imenovanj občinskih predstavnikov v javne zavode in obravnavali še nekaj drugih zadev. Župana Žagarja smo najprej povprašali, kako je z občinskim proračunom za letošnje leto, ki so ga svetniki sicer potrdili na prejšnji seji 14. februarja:

https://www.rsg.si/mp3/2013/novice/april/ZAGAR 1 (4-APRIL).mp3
Veliko proračunskega denarja bodo tudi v bistriški občini letos namenili za zimsko službo, za sanacijo plazov in za poškodovane ceste. In prav za projekte na področju cestne infrastrukture na današnji seji potrjujejo investicijsko dokumentacijo:

https://www.rsg.si/mp3/2013/novice/april/ZAGAR 2 (4-APRIL).mp3
Župan Žagar od omenjenih projektov posebej izpostavlja dve investiciji v središču mesta Slovenska Bistrica:

https://www.rsg.si/mp3/2013/novice/april/ZAGAR 3 (4-APRIL).mp3
Vsi omenjeni projekti naj bi bili zaključeni v letošnjem letu, je še povedal bistriški župan in omenil še eno pomembno točko današnje seje – podajanje soglasja nadzornega organa občine s spremembi kohezijskih projektov celovito urejanje porečja Dravinje in regijski center za ravnanje z odpadki štajerske regije:
https://www.rsg.si/mp3/2013/novice/april/ZAGAR 4 (4-APRIL).mp3

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X