728×90 – glava
728×90 – glava
S seje občinskega sveta v Šentilju

S seje občinskega sveta v Šentilju

cagranV prostorih Občine Šentilj je minuli četrtek potekala 12. redna seja tamkajšnjega občinskega sveta. Svetniki so najprej obravnavali zaključni račun lanskoletnega občinskega proračuna in ga tudi potrdili. Podrobneje o tem šentiljski župan Edvard Čagran:

https://www.rsg.si/mp3/2013/novice/junij/CAGRAN 1 (17-JUNIJ).mp3
V nadaljevanju seje je občinski svet potrdil poročilo župana o uporabi proračunske rezerve ter predlog odloka o podrobnem prostorskem načrtu za trgovski objekt v naselju Sladki Vrh:

https://www.rsg.si/mp3/2013/novice/junij/CAGRAN 2 (17-JUNIJ).mp3
Na dnevnem redu je bil tudi predlog pravilnika za projektiranje, tehnično izvedbo in uporabo javne kanalizacije, občinski svet pa je  sprejel novo ceno za odvajanje in čiščenje komunalne in padavinske vode na območju občine Šentilj, še pojasnjuje župan Čagran:

https://www.rsg.si/mp3/2013/novice/junij/CAGRAN 3 (17-JUNIJ).mp3
V prvi obravnavi je bil odlok o ustanovitvi Turistično-informacijskega centra, dopolnili so odlok o tržnem redu v občini, prav tako pravilnik o subvencioniranju mlečnih preparatov za dojenčke in otroke v občini Šentilj. Šentiljski svetniki so minuli teden potrdili še pravilnik o sofinanciranju humanitarnih programov v občini, seznanili pa so se tudi s tekočimi zadevami,   ki jih je predstavil župan Edvard Čagran.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X