728×90 – glava
728×90 – glava
Občinski in krajevni praznik v Pesnici

Občinski in krajevni praznik v Pesnici

senekovic-venceslavV Občini Pesnica v tem tednu praznujejo občinski in hkrati krajevni praznik. Osrednja proslava ob občinskem prazniku je potekala v sredo, 19. junija, na njej pa so podelili tudi občinska priznanja. Zlati občinski grb je prejel Franc Fišer. Govori pesniški župan Venčeslav Senekovič:

https://www.rsg.si/mp3/2013/novice/junij/VENCESLAV 1 (20-JUN).mp3
Podelili so tudi občinska priznanja, in sicer Nadi Svetina, Alojzu Ungerju, Zofiji Repina in Roziki Žohar. Župan  Senekovič pa je podelil še županovi priznanji. In kdo sta prejemnika?

https://www.rsg.si/mp3/2013/novice/junij/VENCESLAV 2 (20-JUN).mp3
Sicer pa se nekaj prireditev v Krajevni skupnosti Pesnica obeta tudi v prihodnjih dneh. Danes, v petek (21. junija) bo na strelišču v Osnovni šoli Pesnica  društvena tekma v streljanju z zračno puško. Prav tako jutri bo od 17. ure dalje v dvorani kulturnega doma v Pesnici proslava ob krajevnem prazniku, nato pa bo pred hišico turističnega društva na Sadni tržnici prireditev Pozdrav poletju. Za dobro voljo in razpoloženje bosta poskrbela Oktet Dolič in skupina Klapovuhi iz Benedikta. Dodajmo, da bo od jutri pa do nedelje potekal še nogometni turnir – 8. Darkov memorial, ki ga organizira Športno društvo Partizan Pesnica. S tem pa praznovanj v pesniški občini še ne bo konec:

https://www.rsg.si/mp3/2013/novice/junij/VENCESLAV 3 (20-JUN).mp3

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X