728×90 – glava
728×90 – glava
Na Sv. Ani bodo podražili vodo in odvoz odpadkov

Na Sv. Ani bodo podražili vodo in odvoz odpadkov

slacekV sredo je bila na Sv. Ani 16. redna seja občinskega sveta. Šlo je za eno obsežnejših, ki je zajemala kar 21 točk. Zakaj tako obsežna seja, pojasnjuje župan Silvo Slaček.

https://www.rsg.si/mp3/2014/novice/marec/SLACEK 1 (19-MAR).mp3
Med elaborati, ki jih omenja župan, so potrjevali elaborat o oblikovanju cen odvoza odpadkov.

https://www.rsg.si/mp3/2014/novice/marec/SLACEK 2 (19-MAR).mp3
Na seji so svetniki potrjevali tudi elaborat Gospodarske javne službe oskrbe s pitno vodo na območju upravne enote Lenart. Občine so se odločile skupaj določiti ceno vode na tem območju, ki se bo prav tako za občane Sv. Ane nekoliko povišala.

https://www.rsg.si/mp3/2014/novice/marec/SLACEK 3 (19-MAR).mp3
Svetnice in svetniki so potrjevali še zaključni račun občinskega proračuna za lansko leto, ki pa je nekoliko nižji, kot so na občini načrtovali v začetku leta. Ministrstva namreč v lanskem letu niso uspela zagotoviti vseh sredstev, ki so jih občini obljubila v skladu z izdanimi sredstvi, zato morajo določene projekte prenesti v leto 2014, kar so z rebalansom napravili na sredini seji. Začenjajo pa tudi s pripravami ene večjih letošnjih investicij, modernizacije občinskih cest.

https://www.rsg.si/mp3/2014/novice/marec/SLACEK 4 (19-MAR).mp3
Ravno zaradi sofinancerskega deleža države pa še ne morejo govoriti o datumu začetka del, najverjetneje pa bo to v drugi polovici leta, še dodaja Slaček.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X