728×90 – glava
728×90 – glava
S seje občinskega sveta v Jurovskem Dolu

S seje občinskega sveta v Jurovskem Dolu

peter-skrlec-001Prejšnji petek so na redni seji zasedali občinski svetniki v Občini Sveti Jurij v Slovenskih goricah. Po predlogu župana Petra Škrleca je bilo na dnevnem redu 15 zadev, med katerimi so obravnavali tudi nekaj odlokov, ki se navezujejo na odvajanje in čiščenje komunalne in padavinske odpadne vode, na oskrbo s pitno vodo in na vzdrževanje občinskih cest in drugih prometnih površin. Pomembna zadeva pa je tudi elaborat oskrbe s pitno vodo za leto 2014. Pojasnjuje župan Peter Škrlec:

https://www.rsg.si/mp3/2014/novice/marec/SKRLEC 1 (20-MAR).mp3
V nadaljevanju seje so svetniki razpravljali o delu medobčinskega inšpektorata in redarstva Maribor, potrjevali pa so tudi zaključni račun lanskoletnega občinskega proračuna:

https://www.rsg.si/mp3/2014/novice/marec/SKRLEC 2 (20-MAR).mp3
Velja še izpostaviti sklep o poimenovanju sprehajalne poti v središču Jurovskega Dola, o čemer so prav tako govorili jurijevski svetniki:

https://www.rsg.si/mp3/2014/novice/marec/SKRLEC 3 (20-MAR).mp3
Dodajmo, da sta bila na dnevnem redu današnje seje v Jurovskem Dolu še sklepa o podelitvi in ukinitvi statusov javnega dobra, občinski svet pa je županu zastavljal vprašanja in podajal pobude.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X