728×90 – glava
728×90 – glava
V Gornji Radgoni Pomladni sejem

V Gornji Radgoni Pomladni sejem

pomurski-sejemNa razstavišču Pomurskega sejma v Gornji Radgoni se je danes, v četrtek, 3. aprila začel štiridnevni Pomladni sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti. Gre za obsežno sejemsko prireditev, ki združuje več sejmov, nam je povedala Mateja Jaklič s Pomurskega sejma:

https://www.rsg.si/mp3/2014/novice/marec/JAKLIC 1 (1-APRIL).mp3
Letos prvič pa bodo ob Pomladnem sejmu organizirali še sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga Green:

https://www.rsg.si/mp3/2014/novice/marec/JAKLIC 2 (1-APRIL).mp3
Na obeh sejmih se bo predstavilo več kot 300 razstavljavcev iz 23 držav, rdeča nit prireditve pa bo les in izdelki iz lesa, kar sovpada  z letošnjim žledom, ki je povzročil upostošenje po slovenskih gozdovih:

https://www.rsg.si/mp3/2014/novice/marec/JAKLIC 3 (1-APRIL).mp3
Sicer pa bo v sklopu obeh sejmov potekalo 14. državno tekmovanje mladih kleparjev in krovcev, pripravili bodo sejem rabljene gradbene mehanizacije, v tako imenovani Obrtniški ulici pa bo prikaz dela, storitev in izdelkov članov sekcij Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije. Povejmo še, da bosta Pomladni sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti ter sejem Green vrata odprla v četrtek ob 9. uri, na ogled bosta do nedelje, vsak dan do 18. ure, zadnji sejemski dan pa se bo dogajanje zaključilo ob 17. uri:

https://www.rsg.si/mp3/2014/novice/marec/JAKLIC 4 (1-APRIL).mp3

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X