728×90 – glava
728×90 – glava
V ŠKSG pestro ob koncu leta

V ŠKSG pestro ob koncu leta

V Študentskem klubu Slovenskih goric tudi ob koncu preteklega leta niso počivali. Tako so ob koncu leta izdali razpis za mlade mamice in očke, na katerega so se lahko prijavili člani kluba, katerim se je v šolskem letu 2013/2014 rodil otrok.

Tisti, ki so izpolnjevali pogoje, so prejeli bon za 100 evrov v izbrani trgovini. V novembru so pripravili delavnico o iskanju zaposlitve v tujini, potem pa se je tudi za študente in dijake začel veseli december. Tako so se udeležili prireditve Veni, vidi, mlado vino, na katero so bili povabljeni vinarji iz Podravskega vinorodnega okoliša, v decembru pa so se odpravili tudi na izlet, in sicer v praznično Budimpešto. Konec decembra so organizirali še občni zbor, na katerem so izvolili nekatere nove člane upravnega odbora in novega predsednika kluba. Sicer pa so v Študentskem klubu Slovenskih goric z novim letom uvedli manjšo spremembo, in sicer je že začel veljati nov čas uradnih ur.

V njihovih prostorih na Trgu osvoboditve 9 v Lenartu so vam tako na voljo vsako sredo med 17-to in 20-to ter ob sobotah med 10-to in 13-to uro.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X