728×90 – glava
728×90 – glava
Nova spletna stran

Nova spletna stran

Pozdravljeni na prenovljeni, kot sveže žemljice topli, prijetni, barviti, zabavni, zanimivi, pestri in novic polni spletni strani Radia Slovenske gorice!

Vse se menja in tudi naša spletna stran je že nekaj časa čakala na „stilsko preobrazbo“. In ker letos zaznamujemo dvajsetletnico obstoja, je trenutek kot nalašč za to, da našo staro, že malce zaspano, spletno damo osvežimo.

Stran je dobila sodobno obliko in obljubljamo, da bomo skrbeli, da bo na njej vedno obilica svežih, preverjenih novic in zanimivosti, ki jih bomo v kar največji meri tudi multimedijsko podprli. Tako z zvočnimi prispevki, ki ste jih že vajeni, kot tudi s pestrim naborom fotografij, tudi video vsebine bodo velikokrat našle tukaj svoje mesto.

Vse, kar je bilo do zdaj na spletni strani, bo ostalo tudi naprej, le da bo lažje in hitreje dostopno ter preglednejše. Tako ostaja ponudba malic, ki jo bomo, upamo, lahko še razširili, pa seveda napovednik prireditev, ki bo še popolnejši, za glasboljubce bodo tukaj še vedno glasbene lestvice, ostaja tudi arhiv oddaj, da boste lahko v miru poslušali to, kar ste v programu morda zamudili.
Vse omenjeno pa bomo obogatili še z dodatnimi vsebinami. Že v prihodnjih dneh boste opazili bogate fotogalerije dogodkov, na katere nas boste povabili, pa tudi tistih, na katere se bomo povabili sami. Potrudili se bomo, da bomo kdaj stopili tudi kam dlje iz Slovenskih goric … na primer v bližnje Pomurje, pa še kam – vse to zato, da boste še bolje obveščeni o dogodkih v okolju, kjer živite.
Sodobnost, svežina, pestrost, aktualnost, tudi zabavnost ter seveda preglednost, natančnost in verodostojnost. Vse to niso le besede, temveč obljuba, ki nas zavezuje.

In če si morda želite na naši spletni strani oglaševati, bo zdaj možnost tudi za to. Seveda! Le kje je enostavneje povedati, kaj ponujate, kot na spletni strani, ki jo vsak dan obišče množica ljudi, ki preverjajo, kaj se zanimivega dogaja v okolju, kjer živijo. Zato smo tukaj!

Pri prenosu vsebin s stare na novo stran se lahko zgodi, da nam jo kaj zagode ali še huje, da si kaj zagodemo kar sami. Potrudili se bomo, da se to sploh ne bo zgodilo, če pa že, bomo zadevo rešili kakor hitro se bo dalo. Verjamemo, da boste razumeli in nam kakšen začetni spodrsljaj oprostili. Hvala že v naprej!

Hvala pa tudi za to, da nas poslušate, prebirate in se veselite skupaj z nami!

Sorodni prispevki

1 komentar

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X