728×90 – glava
728×90 – glava
Nova spletna stran Radia Slovenske gorice

Nova spletna stran Radia Slovenske gorice

Pozdravljeni na prenovljeni, zabavni, zanimivi in pestri spletni strani Radia Slovenske gorice. 

Doslej sicer bolj zaspana stran je dobila sodobno obliko in obljubljamo, da bomo skrbeli, da bo na njej vedno obilica svežih, preverjenih novic in zanimivosti, ki jih bomo v kar največji meri tudi multimedijsko podprli. Tako z zvočnimi prispevki, ki ste jih že bili vajeni, kot tudi s pestrim naborom fotografij, pa tudi video vsebine bodo velikokrat našle tukaj svoje mesto.

Vse omenjeno pa bomo obogatili še z dodatnimi vsebinami. Že v prihodnjih dneh boste opazili bogate fotogalerije dogodkov, potrudili pa se bomo, da bomo kdaj stopili tudi kam dlje iz Slovenskih goric, na primer v bližnje Pomurje. Sodobnost, svežina, pestrost, aktualnost, pa tudi zabavnost ter seveda preglednost, natančnost in verodostojnost. Vse to niso le besede, temveč tudi obljuba, ki nas zavezuje, da vam bomo prinašali vse tisto, kar želite. Povsem na novo pa je oglasni prostor s pasicami, ki je trenutno še čisto svež in pripravljen, da ga zapolnimo z vašimi oglasi.

Na pridobitev smo radijci resnično ponosni, saj je stran popolnoma prenovljena, njen izgled pa je sodoben in svež. Seveda ponuja na enostavnejši način prav vse, česar ste bili vajeni doslej, k temu pa dodaja nove vsebine in možnosti. Nova spletna stran, ki jo bomo odslej intenzivneje povezovali tudi s spletnimi socialnimi omrežji, kot je Facebook, je le ena v vrsti dogodkov, ki jih pripravljamo v letošnjem letu in s katerimi bomo zaznamovali dvajsetletnico delovanja Radia Slovenske gorice.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X