728×90 – glava
728×90 – glava
Dobrodelni koncert OŠ Benedikt uspel

Dobrodelni koncert OŠ Benedikt uspel

Na Osnovni šoli Benedikt so ob dnevu šole  letos že šesto leto zapored pripravili dobrodelni koncert. Njihovo športno dvorano je prevel duh divjega zahoda, napolnili pa so jo tudi s pomočjo Čukov.

Potem, ko so lani pripravili pravo kulturno cirkuško predstavo, so letos obiskovalcem Športne dvorane Benedikt pričarali vzdušje divjega zahoda. Oder so preplavili kavboji in indijanci, ki so pokazali svoje pevsko in plesno znanje, velik aplavz je požel tudi šolski band, še zadnje sedeže pa so jim pomagali napolniti Čuki.  Jože Potrebuješ ni skoparil s pohvalami, ki so letele na odlično organizacijo in program, ki so ga pripravili učenci šole in malčki iz vrtca. V nagovoru vsem zbranim na letošnjem dobrodelnem koncertu, je ravnatelj Milan Gabrovec uporabil besede lanskoletne nagrajenke v izboru za Bob leta, Bojane Potočnik, ki je rekla: “Na začetku svoje učiteljske poti sem učence učila, da lačni otroci živijo v Afriki, danes pa sedijo v klopi zraven njih.” S tem je želel spomniti na dobrodelno noto, ki njihove koncerte spremlja že od vsega začetka.

Tudi letos bodo zbrana sredstva od prodanih vstopnic in prispevkov sponzorjev namenili v šolski sklad, iz katerega financirajo šole v naravi, malico in še kaj, za otroke iz socialno ogroženih družin.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X