728×90 – glava
Flisarja pozdravila 3000 glava množica

Flisarja pozdravila 3000 glava množica

Danes popoldne se je na Trgu Leona Štuklja v Mariboru odvil sprejem za Filipa Flisarja, dobitnika zlate medalje, o katerem smo poročali že prejšnje dni.

Dogodek sta v čast 27-letnemu mariborskemu športniku, ki je minulo nedeljo dosegel svoj največji uspeh doslej,  priredila Nova KBM, Filipov sponzor, in Zavod za turizem Maribor – Pohorje, kot soorganizatorji pa so se dogodku pridružili še Urad za šport, Varnost Maribor in Snaga. Počastilo ga več kot 3000 navijačev.

Čestitkam brkatemu Mariborčanu sta se, zraven mariborskega župana Andreja Fištravca, ki je športnika častno sprejel že v ponedeljek, pridružila še Robert Senica, član uprave Nove KBM in Janja Viher, direktorica Zavoda za turizem Maribor – Pohorje. Senica je izpostavil, da je banka že vrsto let ključen podpornik mnogih uspešnih športnih klubov, športnikov in športnih dogodkov ter da je njihovo sodelovanje s Flisarjem več kot odlično. Viherjeva pa je ob tem poudarila, da se v Zavodu, ki uspešno sodeluje tudi z Uradom za šport, zavedajo, da postaja športni turizem eden največjih in najhitreje rastočih segmentov turističnih integralnih produktov, zaradi svojih vplivov pa veliko prispeva k doseganju osupljivih rezultatov na področju potrošnje in števila turistov v svetovnem merilu.

Različne oblike športnega udejstvovanja namreč sodobnim turistom pomenijo pomemben potovalni motiv, ponudnikom turističnih proizvodov pa namig po tesnejšem sodelovanju športa in turizma. Uspeh, ki ga je preteklo nedeljo dosegel Filip Flisar, je zagotovo pomemben mejnik pri nadaljnjem razvoju športnega turizma in si vsekakor zasluži vse čestitke,” še dodaja direktorica Zavoda za turizem.

Ob tej priložnosti sta Nova KBM in podjetje Razgoršek novemu svetovnemu prvaku v smučarskem krosu pripravila posebno presenečenje – finančno nagrado in novo zofo po izbiri podjetja Razgoršek za prijetno bivanje in počitek v njegovem novem stanovanju. Navijači Filipa Flisarja pa lahko svojo podporo šampionu izrazijo tako, da si pri Novi KBM priskrbijo posebno oblikovano predplačniško kartico Visa, ki jo krasijo »najhitrejši brki« svetovnega smučarskega krosa. Do 15. februarja 2015 bodo ob naročilu te kartice prispevali del sredstev za nove uspehe Filipa Flisarja.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X