728×90 – glava
Vremenske razmere povzročile kar nekaj prometnih nesreč

Vremenske razmere povzročile kar nekaj prometnih nesreč

Dogodki in pojavi za dne 1. februar. 

V minulih 24 urah so policisti, med drugim, obravnavali 46 prometnih nesreč, 42 kršitev javnega reda in miru ter 64 kaznivih dejanj.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 34 tatvin, 15 vlomov, 5 poškodovanj tuje stvari, 3 povzročitve telesne poškodbe, 2 preprečitvi uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi in po eno kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami, grožnja, ponarejanje listin, ponarejanje denarja in drzna tatvina.

Na področju prometne varnosti so obravnavali 6 prometnih nesreč, v katerih so se udeleženci lahko telesno poškodovali. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan en voznik, petim so zaradi storitve hujšega prometnega prekrška zasegli vozilo.

Lenart

Na relaciji Lenart – Jurovski dol se je včeraj pripetila prometna nesreča, kjer je bil povzročiteljici izdan plačilni nalog. Minuli vikend se je na območju Slovenskih goric zgodilo kar nekaj prometnih nesreč, za katere so večinoma bile vzrok vremenske razmere. Hujših poškodb vpletenih oseb ni bilo, nastala je večinoma materialna škoda.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X