728×90 – glava
728×90 – glava
Terme Benedikt že drugič na dražbi

Terme Benedikt že drugič na dražbi

Lani poleti je stečajna upraviteljica podjetja Ceste mostovi Celje, Milena Sisinger, poskušala na prvi dražbi prodati projekt za Terme Benedikt s pripadajočo tehnično dokumentacijo, zemljiščem in eno polovico vrelca. Ker na prvo dražbo ni prišel nihče, se ta draži že drugič. 

Sissingerjeva je zgoraj našteto, kupcem ponudila za 1,8 milijona evrov, plus davek na dodano vrednost. Na prvo dražbo takrat ni prišel nihče, kupci namreč običajno čakajo na naslednje dražbe ali na zbiranje ponudb, ko je kupnina že bistveno manjša. Župan Milan Gumzar je povedal, da bo tisti, ki bo projekte za Terme Benedikt kupil, lahko začel graditi takoj. Ponovna, torej druga dražba, bo ta teden, in sicer v petek (6. februarja) ob 14.00 uri na sedežu podjetja CM Celje.

Kompleks, ki ga prodajajo na dražbi, zajema 14 stavbnih zemljišč v skupni izmeri 60 tisoč 577 kvadratnih metrov in dve delno stavbni in delno kmetijski zemljišči v skupni izmeri 20 tisoč 223 kvadratnih metrov, poleg tega pa še 610 kvadratnih metrov kmetijskih zemljišč. Izklicna cena za celoten projekt je tokrat nekaj več kot milijon 400 tisoč evrov.

Fotografija je simbolična. 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X