728×90 – glava
728×90 – glava
Obeta se športni konec tedna

Obeta se športni konec tedna

Nogomet

Igre mariborskih nogometašev na pripravah v Turčiji že dajo slutiti na vijolično pomlad. Saj so tudi proti udeležencu lige prvakov Bate Borisov-u v sredo igrali dobro in iztržili remi 2:2. Strelca za Maribor sta bila Dalibor Volaš in Luka Zahovič. Naslednje pripravljalno srečanje bodo igrali že v soboto proti ekipi Litex-a iz Bolgarije, ki je po jesenskem delu bolgarskega prvenstva na tretjem mestu lestvice.

Futsal

Nogometaši malega nogometa bodo v 1. SFL ta vikend igrali srečanja 14. kola. Ekipa Benedikta bo v svoji dvorani gostila ekipo Dobovec Pivovarne Kozel, ki je trenutno vodilna ekipa 1. SFL z 11 zmagami, enim neodločenim izidom in enim porazom. Veliko presenečenje in uspeh bo, če bodo točke ostale v Benediktu.

Košarka

Košarkarji Lenarta bodo v tem krogu v domači dvorani OŠ Lenart gostili ekipo KK Adecco iz Maribora in obeta se nam pravi derbi, saj je ekipa Addeca, po osmih odigranih krogih, trenutno na prvem mestu s sedmimi zmagami in le enim porazom, lenarški košarkarji pa zasedajo trenutno tretje mesto s petimi zmagami in tremi porazi.

Odbojka

Ta vikend bodo aktivne tudi odbojkarice Benedikta, ki bodo v 13. krogu 2. slovenske odbojkarske lige vzhod, gostovale v Murski Soboti pri ekipi ŽOK Sobota. Odbojkarice Benedikta so po 12 odigranih srečanjih na tretjem mestu lestvice z osmimi zmagami in štirimi porazi, njihove nasprotnice ta vikend, igralke ŽOK Sobota, pa so trenutno na zadnjem mestu brez osvojene zmage. Tako je pričakovati uspeh odbojkaric Benedikta na gostovanju v Murski Soboti.

Seveda pa več o vseh rezultatih v ponedeljkovem športnem prispevku na valovih našega radia in na spletni strani. 

Pripravil: športni dopisnik Dejan Stanko 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X