728×90 – glava
728×90 – glava
Nagradna igra: Valentinova večerja v romantičnem vzdušju

Nagradna igra: Valentinova večerja v romantičnem vzdušju

Če želite svojo ljubljeno osebo presenetiti z gurmanskimi užitki, v intimnem ambientu, potem morate sodelovati v naši nagradni igri. 

Valentinovo, praznik zaljubljenih, se praznuje 14. februarja in je tradicionalni dan, ko si zaljubljenci izkazujejo ljubezen, največkrat s posebnimi gestami ali še pomembneje, ta dan ali večer preživijo skupaj v romantičnem vzdušju.

In ravno slednje vam ponujamo tudi na našem radiu – vašo ljubljeno osebo boste s pomočjo naše nagradne igre lahko peljali na romantično večerjo v prisrčni ambient gostilne in vinoteke Žmavc v Jakobski dol. 

Ponujamo vam romantično večerjo za 2 osebi, ki vsebuje vse hode od aperitiva do sladice.

Kaj morate narediti, da si priborite nagrado? Obiščite našo Facebook stran in novico o nagradni igri delite, komentirajte in všečkajte. Pomembno je, da dosledno sledite navodilom, saj bomo srečneža izžrebali samo med tistimi, ki bodo naredili vse troje. 

Srečnega nagrajenca bomo izžrebali danes, 9. februarja, zato po 13.00 uri pozorno poslušajte naš program, seveda pa bomo to objavili tudi na spletu in na naši Facebook strani.

Valentin-Pust 2015

 

Sorodni prispevki

5 komentarjev

  1. Mihaela

    Ker igre na fb ne najdem, bom kar tu napisala komentar……………Ljubezen se ne izkazuje le ob Valentinovem. Lepo je, če se pozornost ljubljeni osebi/osebam (jaz poleg svojega moža obožujem tudi svoja otroka) ki ti nekaj pomenijo, z majhnimi pozornostmi (k čemur spadajo tudi lepe besede, spoštovanje, pomoč), izkazuje vse leto. Valentinovo, kot praznik je le pikica na i.

    Reply
  2. Olga Ferčič

    Valentinovo, je pri nas bolj novi praznik, je pa lepo, če ga imaš s kom praznovati .Naj bo valentinovo vsak dan v letu.

    Reply

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X