728×90 – glava
728×90 – glava
FOTO: Prostovoljki o delu z otroci v Malawiju

FOTO: Prostovoljki o delu z otroci v Malawiju

Jožica in njena hči Urša Zih sta se lani junija odpravile na skupno potovanje v Malawi, v center Ela, kjer sta tamkajšnjim otrokom nudile dodatno strokovno pomoč. 

Minuli torek sta bili tudi gostji v naši oddaji Pod zvezdami, kjer sta pripovedovali zanimive prigode, ki sta jih doživeli v skoraj dvomesečnem bivanju v Afriki. S svojo predanostjo, energičnostjo in pozitivizmom sta pripravljali delavnice za otroke, pomagale sta pri vsakodnevnih opravilih, otroke učile tehnik slikanja, pripravljale sta športne igre in še mnogo vsega. Kot pravita Jožica, učiteljica športa in Urša, socialna delavka, sta center zapustile s težkim srcem, saj sta se na otroke izjemno navezali.

Jutri, v nedeljo, 15. februarja, ob 20.00 uri ne zamudite ponovitve oddaje in prisluhnite kakšna imena so jima nadeli otroci, kako sta potovali, kaj vse sta doživeli, kaj sta jedli in kaj porečeta na malawijsko kulturo in tamkajšnje vrednote. Spodaj si oglejte nabor nadvse zanimivih utrinkov, ki sta jih na svojem potovanju uspeli ujeti v objektiv.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X