728×90 – glava
728×90 – glava
Športnik in športnica leta Slovenskih goric 2014

Športnik in športnica leta Slovenskih goric 2014

Kot so zapisali na Razvojni agenciji Slovenskih goric, so v preteklem letu na pobudo uredništva Ovtarjevih novic, v sodelovanju z našim radiem, SIP TV, Športno zvezo Lenart in Športno zvezo Cerkvenjak po več letih ponovno obudili Izbor športnika Slovenskih goric, ki so ga razširili na celotno upavno enoto Lenart.

Izbor je naletel na zelo pozitiven odziv med športniki, všeč je postal tudi širši javnosti na tem območju. Ta bo zato potekal tudi letos.

Namreč, v minulem letu so športniki in športnice na tem območju navduševali tako v posameznih kot v individualnih športnih. Najuspešnejšim in tistim, perspektivnim, ki še stopajo na pota članske konkurence, želijo na ta simboličen način vliti novo motivacijo za nadaljnje delo.

Izbor bo potekal v naslednjih kategorijah:

Naj športnik leta 2014

Naj športnica leta 2014

Naj moška športna ekipa leta 2014

Naj ženska športna ekipa leta 2014

Naj perspektivni športnik ali moška športna ekipa do 18 let leta 2014

Naj perspektivna športnica ali ženska športna ekipa do 18 let leta 2014

Predloge lahko podajo občine, posamezniki ali klubi

Kot še zapišejo na spletni strani omenjene razvojne agencije, lahko predloge za posamezne kategorije pošljejo tako pristojne občine, posamezniki ali klubi. Predlogi morajo obvezno vsebovati rezultate, ki jih je posameznik ali ekipa dosegla v minulem koledarskem letu. Pogoj za sodelovanje v izboru je ta, da ima posameznik stalno prebivališče na območju UE Lenart, oziroma ekipa sedež kluba na istem območju.

Predloge bodo zbirali do četrtka, 5. marca. Z zahtevanimi podatki jih lahko pošljete na elektronski naslov ovtar.urednik@gmail.com ali na dejan.kramberger@volicina.sport, lahko pa tudi po pošti na naslov Ovtarjeve novice, Trg osvoboditve 9, 2230 Lenart, s pripisom izbor Športnika leta Slovenskih goric.

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X