728×90 – glava
728×90 – glava
“Sladko kot ženska” – Dan žena z društvom Sena

“Sladko kot ženska” – Dan žena z društvom Sena

Kot vsako leto, tudi letos Društvo kakovost življenja SENA, ob 8. marcu, dnevu žena, posebno razstavo namenjeno ženski duši. Tokrat so se odločili za razstavo drobnega peciva. 

Razstavili bodo drobno sladko in slano pecivo, ki ga bodo fotografi poskušali ujeti v svoj objektiv, obiskovalci pa ga bodo lahko poskusili.

Razstava bo na ogled pred proslavo ob dnevu žena

Omenjena razstava drobnega peciva z naslovom Sladko kot ženska bo na ogled v Galeriji B, v kulturnem domu v Bistrici ob Dravi, v soboto od 16. do 18. ure, pred proslavo ob dnevu žena. Za simboličen prostovoljni prispevek bo dobrote mogoče tudi odnesti domov.

Omogočajo še fotonatečaj

V društvu Sena vabijo k sodelovanju vse, ki radi pečejo in uživajo v ustvarjanju sladkih pregreh, da svoje slaščičarske umetnije razstavijo, to pa bodo lahko izkoristili tudi amaterski fotografi. S fotonatečajem želijo zbrati čim več fotografij razstavljenih slaščic in postopkov njihove priprave. Fotografije bodo objavljene na spletni strani društva Sena, služile pa bodo tudi kot promocija blagovnih znamk organizatorja.

O društvu SENA

Društvo SENA je bilo v Bistrici ob Dravi ustanovljeno leta 2006. Skupina dobromislečih in kreativnih ljudi si je zaželela sproščeno in pogumno uresničevati svoje zamisli. Samo poimenovanje je skovanka iz vrlin, ki družijo člane. S – sodelovanje, E – enakopravnih, N – neodvisnih in A – aktivnih članov.

Fotografija je simbolična. 

Sorodni prispevki

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X